Stora kvinnliga bloggare

Med antalet bloggar som finns idag så kan du med största sannolikhet hitta någon att läsa som passar just dig. Det relativt nya begreppet har idag blivit så stort att en del bloggare livnär sig på sina bloggar och har till och med byggt upp ett varunamn via detta forum och kan tack vare detta saluföra ytterligare produkter, än bara sig själv. Redan kända namn och varumärken har även dessa hittat till bloggandet och kan på så vis nå ut till en bredare publik.

shutterstock_275489726

Några kända namn är Kenza, Blondinbella och Kissie som alla tre gjort sig namn via sina bloggar och är förmodligen de tre största och mest lästa bloggarna idag. Ytterligare gemensamma nämnare för dessa tre är att de alla startade sina bloggar i början av tonåren och de har alla tusentals läsare varje dag.

Fler kända namn som du förmodligen hört vid något tillfälle är Foki och PAOW. Foki har inte bara bloggat sedan tidig ålder utan startade även en webbbutik i Tailand under en tid. Tillsammans med Blondinbella har hon medverkat i fångarna på fortet och hon har likt de övriga bloggarna även en YouTube kanal. PAOW är en av de mest kontroversiella bloggarna och har medverkat i Paradise hotell.