Manliga blogg ikoner

Det finns väldigt få stora manliga blogga jämfört med kvinnliga, men här har vi listat ett  par stora manliga bloggare.

shutterstock_257863565

Dennis Maglic

Modebloggaren Dennis driver D.M.Retro och bloggar på dennism.se eller dmretro.se/blogg. DM Retro har verkligen skjutit iväg med storm och är en väldigt lönsam butik idag. Han har nyligen öppnat en fysikbutik i Mall of Scandinavia. Följer man hans blogg får man se hur hans underbara vardag utspelar sig.

Hugo Rosas

Träning och fitness, Det betyder Hugo. Det här är en personlig blogg om Hugo och hans livsstil, Här kan du lära dig massor av tips om träning många ser honom som en förebild. Han har även skrivit en bok om hur du når superkroppen på 2 månader.

Daniel Paris

Ni kanske känner igen honom från tv, Han vann nämligen första säsongen av Ung och bortskämd, Han har hörts i radio och setts på tv. Han har även en väldigt bra blogg där du får lära känna Daniel och se hur hans vardag ser ut. Läs om Daniels kändisliv på danielparis.se

Martin Hansson

Moderedaktör på dagstidningen Metro. Varje vecka så söker 1.2miljoner människor en snyggare stil, Då är Martin deras stilguide. Följer man hans tips och råd så är du garanterat klädd snyggast.