Digital företagsamhet

Idag så är vi mer uppkopplade mot nätet än vad vi tidigare varit. Det blir allt mer digital företagsamhet och man måste som företagare vässa sina kunskaper då det kommer till digital hantering av olika delar inom företaget.

Det mesta är idag beroende av någon form av uppkoppling och kompetensen måste stärkas för de flesta som idag arbetar. Oavsett vad man har för verksamhet så kommer man förr eller senare att stöta på det digitala. Det kan vara att blogga inom företaget för att få ut sitt budskap för sina kunder. Det kan också vara att man sköter allt det ekonomiska digitalt och man måste lära sig att attestera fakturor digitalt.

De flesta kanske redan använder sig av molntjänster och sparar sina dokument på någon server någon annanstans än på plats på kontoret. Fördelarna med detta är att man kommer åt allt som har med sitt arbete att göra oavsett var du befinner dig. Du kan sitta och arbeta hemifrån om detta blir tvunget. Och säkerheten är oftast mycket högra på dessa molntjänster än på den egna servern. Det gör regelbundet backup så allt som sparas ligger säkert.