Våra största modebloggare

Bloggare är något som blivit en stor betydande faktor för mångas vardag. Vissa bloggare har stora inflytelsekretsar och några har till och med via sin popularitet skapat ett varumärke. Vi ska gå igenom några modebloggare som har stort inflytande på många svenskars vardagsliv.

shutterstock_210826753

Rebecca Fredriksson

Rebecca är en tjej från tidigt 90 tal och har under en längre tid vuxit för att bli bland Sveriges mest populäraste modebloggare. Hennes modeblogg Rebfre.se är på engelska för att nå ännu mer uppmärksamhet. På hennes blogg hittar man allt ifrån mode, mat och träning till inredningstips. Man kan även följa henne på hennes instagramkonto där hon reguljärt uppdaterar med nya bilder om olika kläder m.m.

Elsa Ekman

Elsa är en Stockholmstjej med ett hjärta för mode. Hon arbetar för Mikas och beskriver sig själv som en globetrotter och hennes dröm är att bli en artist på heltid. Hon har även en kollektion på BikBok som släpptes i juni 2015. Hennes blogg elsaekman.se visar upp bilder på vad som händer under hennes vardag och hon länkar mycket till andra bloggare.

Emma Danielsson

Emma är en moderedaktör på Expressen och hon håller sig då väldigt bra uppdaterad på säsongernas mest trendiga klädstiler. Hon har en klädespolicy som går ut på att köpa saker som håller men kan gärna få kosta lite mer än billiga plagg som man bara nyttjar en gång.
Hon vistas med jämna mellanrum i TV4:s Nyhetsmorgon och efter att hon fått ett barn så blev det bara en naturlig del av hennes blogg att handla lite om barnkläder. Hennes bloggadress är Bloggar.expressen.se/emmasmode