När bloggandet blir ditt företag

Du kanske började för en hel del år sedan att blogga mest för skoj skull och kanske framförallt för din egen skull. Ett sätt att få uttrycka dina tankar och idéer. Nu kanske bloggandet blivit ditt företag och du tjänar pengar på det som en gång var en sysselsättning på din fritid.

Kanske så sitter du fortfarande hemma och arbetar och har skapat dig ett hemmakontor som fungerar för det arbete som du utför. Det gäller att man utrustar kontoret på bästa sätt så det går smidigt att driva sitt lilla företag. Mycket av det som du kan behöva finns online och det är enkelt att beställa om du har behov av pärmar och annat till ditt företag.

Fördelarna med att sitta hemma är ju kostnaderna som blir för att hyra ett kontor någonstans. Dock så kan det finnas fördelar med ett kontor på annan plats om du ska träffa kunder och ha andra typer av träffar. Det finns kontorshotell på många orter som kanske kan passa dig som driver fåmansföretag. Då får man ta fördel av gemensamma utrymmen som kopiering och lunch- och fikautrymmen.

Det kan också vara inspirerande att träffa andra som är enskilda näringsidkare. Det blir nästan som att få arbetskamrater fast man driver eget företag. Man kan bolla idéer mellan varandra och dra nytta av varandras företag. Kanske kan ni göra gemensamma beställningar då pärmar börjar ta slut eller ni har behov av skrivblock och pennor.